Comfort Hotel Göteborg

Se tillgänglighet

Detta hotell ligger bara 300 meter från Göteborgsoperan i centrala Göteborg och har utsikt över Göta älv. Gäster på Comfort Hotel har gratis tillgång till gym och bastu. Till Göteborgs centralstation promenerar du på 10 minuter.

Alla rum på Comfort Hotel Göteborg har en platt-tv och gratis WiFi. Från många av rummen har du dessutom fantastisk utsikt över Göteborgs hamn och Göta älv.

På Comfort Hotel Göteborg serveras en varierad frukostbuffé varje morgon. Hotellets restaurang OGBG lagar asiatiska rätter. Personalen tipsar även gärna om andra restauranger och kaféer i närheten.

Populära besöksmål som Casino Cosmopol, shoppinggatan Avenyn, Göteborgs stadsmuseum och köpcentret Nordstan ligger inom 10 minuters promenad.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Comfort Hotel Göteborg

Adress: Skeppsbroplatsen 1, Centrum, 41121 Göteborg, Sverige

Se pris

Övrig info

Frukost: Kontinental
Rating: 7.6
Antal betyg: 2175

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.4
Faciliteter: 7.7
Städning: 8
Bekvämlighet: 8
Prisvärt: 7.6
Läge: 8.9
Gratis WiFi: 8.5

Läs mer

Utvärderingar

 • Mycket fint och fräscht hotell, superbra familjerum och kanonläge! (Betyg: 10)

  + Väldigt bra familjerum rum (Family superior), verkligen gott om plats och sköna sängar till alla! Kanonbra restaurang med jättegod mat och väldigt trevlig personal. Bra läge!
  God frukost med hyfsat utbud. Lite litet område som man bara fick vara 8 pers inom så det blev en del kö trots att man bokat en tid för att äta. Väldigt trevlig och hjälpsam personal som fixade lite extra till barnen så vi inte behövde köa en extra gång.
  – Vill man till takterassen måste man boka det i ganska god tid, iaf om det är helg. Lite tråkigt utbud av bröd och flingor på frukosten. Det är väldigt långa korridorer så tar tid att ta sig till vissa rum!

 • Fantastiskt (Betyg: 9)

  + Frukosten var jätte bra

 • Bra (Betyg: 7)

  + Stort och fint rum. Centralt! Livligt område men det märktes inte i rummet. Bra frukost med mycket att välja på. Bra med utcheckning kl 12 och möjligheten till senare på söndagar.

Boka

Lämna en kommentar