Dockyard Hotel

Se tillgänglighet

Dockyard Hotel erbjuder boende i en lugn miljö med utsikt över Göteborgs historiska hamnområde. Hotellet har en restaurang med utsikt över vattnet.
Rummen på Dockyard Hotel ligger i 3 olika byggnader, vissa med anor från 1800-talet. Alla byggnader ligger på knappt 5 minuters gångavstånd från receptionen. Rummen har platt-tv och vissa har utsikt över Göteborgs hamn. WiFi är gratis.
Dockyard Hotels bistro erbjuder en blandning av klassiska skandinaviska och internationella rätter. Den öppna spisen skapar en mysig atmosfär. Du kan se färjor och båtar som passerar förbi medan du äter frukost.
Spårvagnshållplatsen Nya Varvsallén kan nås på 15 minuter till fots och därifrån tar du dig till Göteborgs centrum på 15 minuter. Om du kommer med bil finns gratis gästparkering vid hotellet.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Dockyard Hotel

Adress: Byggnad 37, Nya Varvet Skeppet Ärans väg 23, 426 71 Göteborg, Sverige

Se pris

Övrig info

Frukost: Kontinental, Vegetarisk, Glutenfri
Rating: 8.2
Antal betyg: 1741

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9
Faciliteter: 8.3
Städning: 8.5
Bekvämlighet: 8.6
Prisvärt: 8.4
Läge: 8.7
Gratis WiFi: 8.8

Läs mer

Utvärderingar

 • Enastående (Betyg: 10)

  + Fantastiskt läge vid vattnet! Vackra historiska omgivningar och byggnader runt omkring. Mycket bra design i hotellrummen i de olika längorna – 2-etage rum med litet TV hörn nere och sovdel uppe. Lugnt och tyst och angenämt på kvällen. Mycket god mat på restauranten och mysig läge att sitta ute och äta på terassen i kvällssol och solnedgång. Detta kan jag varmt rekommendera vidare!

 • Mycket bra (Betyg: 8)

  + Allt var bra

 • Fantastiskt (Betyg: 9)

  + Mycket bra boende – bra parkeringsmöjligheter
  – synd att restaurangen inte var öppen

Boka

Lämna en kommentar