Scandic Rubinen

Se tillgänglighet

Detta eleganta hotell renoverades 2014 och ligger på Göteborgs paradgata Avenyn. Här erbjuds en takbar och en populär ekologisk frukost. De moderna rummen har gratis Wi-Fi och en platt-TV.
Alla rum på Scandic Rubinen har ett skrivbord, och i det egna badrummet finns dusch, hårtork och badprodukter från Face Stockholm.
Scandic Rubinens frukostbuffé består av 101 energigivande alternativ, inklusive gluten- och laktosfria produkter. Rättvisemärkt kaffe finns alltid tillgängligt. Ruby Bar serverar medelhavsrätter tillagade med svenska råvaror.
Som gäst kan du koppla av i bastun, träna i hotellets gym eller låna en cykel gratis. Under sommaren finns det ett lekrum för barnen. I takbaren kan du sitta inomhus eller utomhus, beroende på vädret.
Scandic Rubinen Hotel ligger bara 15 minuters promenad från Liseberg.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Scandic Rubinen

Adress: Kungsportsavenyn 24, Centrum, 411 36 Göteborg, Sverige

Se pris

Övrig info

Frukost: Vegetarisk, Vegan, Glutenfri
Rating: 7.6
Antal betyg: 2831

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.6
Faciliteter: 7.8
Städning: 8
Bekvämlighet: 8
Prisvärt: 7.5
Läge: 9.3
Gratis WiFi: 7.9

Läs mer

Utvärderingar

 • We enjoyed our stay in Gothenburg and the hotel was one of the main reasons (Betyg: 10)

  + The staff were very friendly. The location is great. The cleanliness was good.

 • Gott, trevligt, mysigt, centralt. (Betyg: 9)

  + God frukostbuffé, trevlig personal, centralt läge. Vi fick först ett rum som det var väldigt varmt i men personalen var mycket tillmötesgående och erbjöd direkt ett nytt rum. Allt gott med denna resa och vi kommer gärna tillbaka igen.
  – Det första rummet vi fick var varmt och det fanns ingen möjlighet att öppna ett fönster eller justera värmen i rummet. Vi fick dock byta rum utan krångligheter så det blev bra ändå.

 • Mycket bra (Betyg: 8)

  + fina rum trevligt personal
  – tog ett par drinkar på kvällen tyvärr var det krossad is i massor dom var verkligen inte värda priset kände oss lurade på dom

Boka

Lämna en kommentar